Wednesday, January 23, 2008

Serious celeb spotting























Tacktacktack för alla grattishälsningar!

Vi befinner oss i Big Sur (Highway 1, Kalifornien) som ar varldens coolaste och harligaste plats och vi har hajkat, gatt pa spa och atit sjukt gott. Och spat var ju nodvandigt for att rena vara omma sjalar och kroppar och psyken efter en weekend i LA.

Bla hande fojlande:

- Jonas och jag drog till Malibu och sket i skyltarna som markerade att vi inte var valkomna att promenera dar kandisarna bodde. Vi bar stora solglasogon och stirrade inte, utan valde istallet att lagmalt nicka mot de vi motte, liksom for att markera att vi var "en av dom".

- The Laurellis: Peter och Ylva tog flyget till LA fran San Francisco och vi inledde vistelsen med - japp, det var precis vad vi gjorde - att kopa en "star map". Mal: stalka David Beckham och Tom Cruise. "David is over here" sa den spacklade och lyfta damen och pekade pa kartan med sina tre centimeter langa naglar.

- Vi sag varken David eller Tom, men daremot Al Pacino med sina tvillingar, vilket orsakade u-svang med dackskrik.

- Vi kakade pa Koi. "Great scene", kommenterade servitrisen pa fordrinksstallet vart val.

- Vi tog oss in pa Sky Bar och var mycket nojda. "That guy is either Swedish or gay", sa tva svenska tjejer till en amerikansk man om Jonas. Det var nog darfor vi kom in.

- I LA stanger alla nattklubbar 0200. "Yeeeeaaaahhh, it's because we are a moooorning city. We like, do yoga and have yummy breakfasts in the mornings insteeeeaaad", informerade en LA-chic brutta oss. Sa Peter, Ylva, Jonas och jag hade strumpdans pa vart hotellrum istallet.

Bilder: Överst: "David is here", star stalking i Beverly Hills, hotellets pool, Jonas och jag på Malibu beach innan vi sett huspriserna.

I morgon drar vi till Europe, som dom sager over here.

No comments: