Thursday, December 20, 2007

GraviddrömmarEn del av mina gravida kompisar eller redan mammor-kompisar verkar tro att jag inte är intresserad av att lyssna på deras barnstories eftersom jag för närvarande leker nyss fyllda 20 i Moskva. Detta är naturligtvis helt fel. Speciellt när jag får lyssna till sånt här:

Var på tjejmiddag i måndags med Frida Fager, Kicki Norman, Teresa Tingbrand, Sissi Hahne och Desiree Wahren. Och efter att allas "måste berätta"-stuff var överstökat, var det så dags för Frida att berätta om sina graviddrömmar.


Graviddröm 1: Frida föder sitt barn på en äng. Det är hon - och några kossor - som gemensamt förlöser barnet.

Graviddröm 2: Frida och hennes man är på bb och ska föda. Det är dags nu, ropar barnmorskan. "Jag måste bara ta det här samtalet", säger då Fridas man lämpligt. Men det är verkligen dags nu, säger barnmorskan. JAG MÅSTE TA DET HÄR SAMTALET, fortsätter Fridas man.

Graviddröm 3: Frida föder en kolsvart unge. När så Frida ska skicka ut en bild av den nyfödda är hon lite rädd att folk ska tro att hon har varit otrogen, så hon väntar med att introducera nytillskottet till vänner och bekanta.

Graviddröm 4: Frida föder en fågel. Men är supernöjd ändå, det är ju ändå hennes barn. Problemet är bara att fågeln är svår att hålla reda på, det enda den vill göra är nämligen att flyga till Street på Hornstulls Strand 4.


Jag har ångrat mig, det är inte alls tråkigt att lyssna på andras drömmar!

1 comment:

knivlisa said...

hahahha fy vad roligt..