Tuesday, October 16, 2007

"Alltså, guuuud va billigt" + Cindy Crawford mm
Ebba
och jag tillbringade helgen i NYC hos Danne och Carro.

Bland annat hände följande:

SVENSKAR

Var vi än gick var det svenskar. Och ryssar. Men det är svenskarna som har invaderat stan. Och så här låter det när svenskar besöker NYC 2007 när dollarn kostar typ 6,50: ”Å vad billigt”. ”Helt sjukt billigt. Vad kostade det?” ”Vad sa du att det kostade?! Gud så sjukt billigt”.

Folk var som i trans. Hyperventilerade.


KÄNDISSPOTTING

Cindy Crawford (se bild)
Bono och Charlotte i Sex and the Citys man Harry, bägge på trendiga och nyöppnade Bowery Hotel (hett tips!)
Och så såg Ebba Heath Ledger med barn, men det gjorde inte jag.

BESÖK I VERKLIGHETEN

Efter 2 dagars hetsshoppande åkte vi på reportageresa till South Bronx, en gång (kanske fortfarande) New Yorks farligaste neighbourhood. Spännande, såklart. Vi snackade med locals, åt brunch, och hängde med engagerade idealister med mission att förändra världen. Och sen tog vi tuben tillbaka till trygga Manhattan.

MINDRE TRENDIG BAR

Vi hamnade också, tillsammans med min polare Godfrey, på en "country n' western" bar på 55:e gatan, med attraktionen ”riding bull”. Alltså en tjur som man ska sitta på och kämpandes hålla fast vid tills man trillar av. Den här baren var av det mindre trendiga slaget och publiken bestod av finanskillar med för stora chinos/för stora jeans. Men vi blev bjudna på drinkar och klämde nöjda ur oss: ”We love bankers!”.

No comments: