Sunday, October 21, 2007

Nakenchock eller konsten att tas ner på jorden

Efter en vodkaorgie på Petrovich i fredags med bla Katja, Ullis, Tomas, Hanna och deras kompisar från London, Niklas och Jessica, förstod jag varför ryska män snittar på 58,9 år.

Vodkaorgier kan aldrig vara hälsosamma.

Så därför insisterade jag på att Jonas och jag i lördags skulle spendera "kvalitetstid", "bara vi två".

Lite sturska efter den kungliga behandligen på Rixos Spa (se inlägg nedan) begav vi oss till oligarknästet restaurang Shatush. Stämningen var god trots att jag inte hade hunnit hem efter spat, med följden att jag kanske inte riktigt var klädd för ändamålet. Dvs jag hade inte på mig paljettklänning/leopardklänning eller ingen klänning alls.


Och så dök de då upp, direkt efter den sedvanliga eldshowen på bardisken (en sådan eldshow som för några veckor startade en brand med 11 omkomna som följd).

De halvnakna tjejerna på bardisken som är Moskvas nattlivs signum.

Normalt bryr jag mig inte. Jag ser dem knappt.

Men det var kvalitetstid och jag var inte på humör.

"Jag är så trött på dessa nakenchocker! Hör jag mig argt utbrista. "Var jag än befinner mig, i mataffären, på restaurang eller på gymet så är de där! Jag har en naken rumpa upptryckt i asiktet 95 procent av min tid i Moskva!".

Sen åkte vi hem och viftade efter en Lada-taxi i regnet. 2 Rolls Rolls åkt förbi och parkerade utanför restaurangen.

Då såg vi framför oss vår Renault för 6000 dollar inklämd brevid dessa rollsar och Benleys utanför restauranger som Shatush. Och vi kom snabbt ner på jorden.


Gogolevskiy Bulvar, 17

http://www.shatush.ru/

No comments: