Thursday, January 22, 2009

Dom är överallt, de där ryssarna

Apropå ryssar på vift ute i världen: Min kompis Marika skickade det här roliga blogginlägget från tidningen Allt om Mats blogg (! Jo, jag vet. Även jag blir äldre - kanske dags att byta bloggfavoriter? Alex Schulman mot Allt om Mat?):

God help us all!! Ryssar överallt!

"Restaurangen är full med ryssar. Dom är helt galna fast på ett bra sätt. Dom äter och dricker som ingen annan fast på ett konstigt sätt. Ett sällskap på 5 personer kan beställa 12 varmrätter. All mat ska serveras samtidigt. Ett annat sällskap beställer desserter och andra rätter samtidigt. Ett gäng beställde 2 burgare efter dom ätit varmrätt. Som en dessert. Till maten dricks allt blandat. Kaffe. Drinkar. Whisky. Äppelmust. Cola. Vodka. Öl. Te. Champagne. Allt i en salig blandning. Jag vet inte varför men allt ska in samtidigt. Ingen kan prata engelska och vi kan inte prata ryska så det blir lite latjolajban. Men dom är glada och betalar för sig så varför inte. En lite annan typ av servering bara. Ganska befriande trots allt."

2 comments:

Anonymous said...

å rasisterna de kryllar överallt

Anonymous said...

Note: inlagget om Ryssarna i Are kom fram http://blogg.alltommat.se/kockbloggen/

Varfor se detta inlagg som rasistiskt?? Att olika nationaliterer beter sig olika ar val bara positivt? I det har fallet sa saljer ju restaurangen bara mer och far lara sig ett nytt beteendemonster som knappast skadar utan bara utvecklar!