Tuesday, April 1, 2008

Äntligen, en riktig sky bar

14 december 2007 öppnade äntligen en sky bar värd att kallas sky bar i Stockholm. Alltså inte en sky bar av typen Sky Bar på Royal Viking hotel på Vasagatan som jag gick på med pappa när jag var liten, utan en riktig sky bar. En sån som finns i till exempel Moskva.

Var där häromdagen och fick svår Moskvalängtan. För trots att en sky bar på söder i Stockholm aldrig kan bli lika glammig och spektakulär och med lika många spettiga modeller och rika män och feta cigarrer och lyxprostituerade och drinkar för 300 kronor - så var ändå utsikten lika tjusig. Och det var något internationellt och storslaget över det hela. Som i Moskva.

Men det kan man dock inte säga att den "inspirerande" informationstexten om baren på hemsidan var. Här borde någon kommunikationskonsult fått lägga en sista hand vid texten, kan jag tycka:

"Tempot är lugnt men stegrar en aning i intensitet framåt småtimmarna då en blandad stockholmspublik umgås allt flitigare".

Huvvaligen, som mormor skulle sagt.

Och himlen därtill ligger i Skrapan Götgatan 78. (Obs! Du kommer inte in med sneakers, något som har retat upp många söderbor)

No comments: