Friday, April 20, 2007

Konsten att välja gym

I Moskva kan man välja mellan luxusgym eller inget gym alls. (Kanske inte riktigt så, men det dövar i alla fall samvetet något när beslut ska tas vilket luxusgym som ska få äran att ha Jonas, mig, Filip och Eva Engelbert including kids som medlemmar).

För i Stockholm är det ju så: alla vet vem Niklas på Sats är - det är han som jag hoppas har blivit befodrad till nån säljchef nu, för SOM HAN RINGDE och tjatade (tills jag också blev medlem. Same goes för många jag känner. Alltså lönar sig tjat. Alltså var han en bra säljare).

Här är de lite mer sparsmakade med tjat. "Yeeeeeees this a VIP club. NO CHILDREN WELCOME. Noooooo you can not choose between different World Class gym within Moscow. Only thiiiiiz. Otherwise you haf to paaaay more.

Och då kostar det redan dubbelt så mycket som ett årskort på Sturebadet. Typ.

Men fördelar:
"Thizz iz our busiest time". (När vi var på World Class). Och det var liksom inga människor. Helt underbart! Tomt! Och luxus och elite och ryska män som skrek högt och förde tankarna till ryska sportstjärnor som de kunde se ut förr, så att säga.

Men på Planet Fitness som också förärades ett besök fanns det spa, barn var välkomna, det var lite billigare - men fortfarande VIP, märk väl). Det får det nog bli.

No comments: