Monday, April 2, 2007

Moskva Fashion Week





























Magnus var inbjuden av sin norske kompis Peter. ("Du mååå bli me till Moskva Fashion week nästa vecka, du må", hetsade Peter när Magnus var på besök i Oschllo senast, varpå Magnus raskt bestämde sig för att helt enkelt "bli me"). Peter har tydligen ihop det med en brittisk/italiensk designer, Charlotte, som hade sin visning i Moskva - varför Jonas, jag, Magnus och Magnus polare Carl Cronstedt och Katia Oudalova (som också bor i Moskva), helt enkelt också fick "bli me".


Oh my. Liiiite för mycket rysk "champanskaja" senare gled jag in på första parkett (nåja, näst första) och förundrades över hur något så fult kunde visas för publik. Om jag ska vara helt ärlig. Alltså, några av plaggen, de som inte var mönstrade och senapsfärgade, kanske skulle kunna funka på nån sibirisk kameluppfödare, men modellerna som hade utspökats med plastmunnar och plastnäsor (!) gav jag inte mycket för.

Men kul var det och det var ändå rätt lyxigt att hänga i kulisserna, snacka med designern herself för att sedan glida ner på en trevlig restaurang och träffa lite löst folk av typen: "programledare för Rysslands största kommersiella tv-kanal" och annat smått och gott.


Och så vidare till "Bar 7" (tydligen är det hett att döpa klubbar/barer/restauranger till gatunumret?!) för mer drinkar och så hem. Slutkörda.

No comments: